Hoe werkt het

De Horeca van Nederland

Online zichtbaarheid vergroten:

Dit bereiken we door een landelijk platform voor de horeca. Op www.dehorecavannederland.nl kunt u uw bedrijf presenteren. De gast kan zoeken per locatie, provincie of per gemeente. Het platform is voor iedereen die in Nederland de horeca wil bezoeken. Een lekker avondje uiteten, een weekendje weg of op vakantie in eigen land. Je vind de geschikte locatie via www.dehorecavannederland.nl

Daarnaast hebben we per gemeente een facebookpagina aangemaakt. Die beginnen allemaal met De Horeca van ( gemeente naam ) dus bijvoorbeeld De Horeca van Alkmaar. Op deze facebookpagina’s kan de horeca lokaal reclame maken. Het grote voordeel hiervan is dat de doelgroep en het bereik groter worden.

Geen Commissiekosten:

Via het platform kan de gast een rechtstreekse reservering plaatsen bij de horecagelegenheid van zijn of haar keuze. Wij rekenen hiervoor geen commissiekosten. Veel boeking of reserveringsplatforums rekenen torenhoge commissie. De gast of de ondernemer betaald deze torenhoge commissie. Via het platform willen we mensen er van bewust maken dat rechtstreekse reserveringen voor zowel de gast als de ondernemer beter is. Een win win situatie.

Besparingen:

Voor de horeca zijn wij opzoek gegaan naar toeleveranciers die mee willen denken met de horecaondernemingen. Zij kunnen met u meekijken waar er besparingen te realiseren zijn. Ook is het mogelijk om met de bij De Horeca van Nederland aangesloten horecaondernemingen zowel op landelijk als op lokaal niveau collectief te gaan inkopen. Wij zitten hier niet tussen wij brengen jullie alleen in contact met onze samenwerkingspartners en met hun kunt u scherpe prijsafspraken maken.

Samen Sterk:

Met elkaar gaan we een vuist maken tegen de torenhoge commissiekosten, gaan we voor lagere kosten, een hogere omzet en maken we van de horeca weer het leukste en mooiste vak van Nederland.

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden? Vul dan het formulier in!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].

Met vriendelijke groet,
De Horeca van Nederland